Huisartsenpraktijk Declercq
Cornette

Dr. Greet Declercq
Dr. Benoît Cornette

Hemelrijkstraat 6
8510 Marke
Tel: 056/ 22 27 80

Raadplegingen / Huisbezoeken

Raadplegingen:

Er worden enkel consultaties na afspraak gehouden. Een afspraak kan ofwel telefonisch gemaakt worden of bij voorkeur via de website.

Een afspraak maken via internet (bij voorkeur):

• Klik op "Maak afspraak". Klik een GROEN vakje 'afspraak' volgens uw keuze aan. (De reeds ingenomen vakjes zijn niet meer aanklikbaar)
• U vult uw gegevens in en klikt op ‘bevestigen'. U laat zo mogelijk uw emailadres na. (U ontvangt dan een bevestigingsmail)

Belangrijk :
• Enkel de arts zelf zal uw naam kunnen lezen. Verdere anonimiteit is dus gegarandeerd.
U hoeft niet in te loggen met een paswoord. Dit is alleen nodig wanneer u een online gemaakte afspraak wilt annuleren.
• Indien een afspraak niet kan doorgaan, wil dan tijdig telefonisch verwittigen.
Komt u met twee of meer personen, reserveer dan twee of meer afspraken.
Respecteer ook de voorziene tijd want er wacht een volgende patiënt in de wachtkamer. Indien u voor speciale onderzoeken komt (vb. levensverzekering, preoperatief onderzoek, zwangerschapsbegeleiding), gelieve dit mede te delen bij het maken van uw afspraak. Op deze manier kan voldoende tijd voorzien worden

Een afspraak maken via de telefoon:

• Om niet te vaak gestoord te worden door een telefoon vragen we om zoveel mogelijk via de website zelf een afspraak te maken. Lukt dit echter niet (geen internet, andere reden) dan kunt U ook telefonisch een afspraak aanvragen.

 

Huisbezoeken:

Indien nodig worden ook bezoeken aan huis gedaan. Probeer echter zoveel mogelijk zelf naar de raadpleging te komen, gezien we er over de beste mogelijkheden beschikken om de consultatie in optimale omstandigheden te laten verlopen. Huisbezoeken worden vooral voorzien voor patiënten die moeilijk te been zijn (oudere patiënten, postoperatief,...) of patiënten die te ziek zijn om op consultatie te komen. Huisbezoeken worden bij voorkeur aangevraagd in de voormiddag, voor 10u30.


Personen die misbruik maken van deze agenda worden opgespoord en gerechtelijk vervolgd.
Alle patiëntgegevens zijn vertrouwelijk en worden enkel door de behandelende geneesheer gebruikt.

Agenda en website Sanmax ©